Horen, zien, en schrijven

Ik heb een achtergrond in filosofie en informatica, maar ben bovenal journalist en redacteur. Ik  schreef en schrijf voor vakbladen, de algemene pers, bedrijfsbladen en websites. Een interview, reportage, nieuwsbericht, column, nieuwsbrief of blog: ik lever vlot leesbare, heldere artikels, keurig zoals afgesproken, netjes op tijd.

Ik presenteer ook workshops, schrijf al eens speech en modereer met plezier uw debat. Ik doe live interviews on stage of stel mijn vragen met plezier ook terwijl de camera loopt. Hebt u een interviewer, dagvoorzitter of debatleider nodig voor een evenement, seminarie of congres dat binnen een van mijn vele expertisegebieden ligt, aarzel niet me te contacteren.

Zoekt u een ghostwriter of freelance eindredacteur voor uw boek? Ik luister met plezier naar uw ideeën.

Journalist, redacteur, presentator, moderator

Met welke onderwerpen ik me bezig houd? Management, business, HR, personeelsbeleid, arbeidsmarkt, transport, logistiek, marketing, mobiliteit, retail… : als een vis in het water! Maar eerder schreef ik ook al over cultuur, toerisme, lifestyle en wat nog. Geen onderwerp is te gek om niet besproken te worden. Toch?

Journalist, redacteur, presentator en moderator, maar zeker ook freelance bedrijfsjournalist. Hebt u hulp nodig bij de opstart van een eigen bedrijfsblad voor uw werknemers, klanten of partners? Bel maar!

Voor een eenvoudig portret bij een artikel kan u bij mij terecht. Steengoede fotograaf nodig? Ik ken er wel een paar. Is het echt te ver van mijn bed, dan verwijs ik u met plezier door naar een collega met de juiste expertise.

Och ja, over de (verwijzingen naar) artikels hier op de site. Is dat alles dat ik bij elkaar schrijf? Maar neen, gij!


Elders op het wereldwijde web

LinkedinTwitterInstagram